De leukste outfits voor een dagje dierentuin (inclusief outfits die bestand zijn tegen vlekken)

22.10.2024 12:00


Een dagje dierentuin is altijd een feest, maar het kan een uitdaging zijn om outfits te kiezen die zowel stijlvol als praktisch zijn – en die bestand zijn tegen modder, ijsjes en onverwachte regenbuien. Hier zijn de leukste outfits voor een dagje dierentuin met het hele gezin!

1. De casual jumpsuit voor moeders

Een jumpsuit is de perfecte outfit voor een dagje dierentuin. Het zit comfortabel, is praktisch (geen gedoe met meerdere kledingstukken) en ziet er toch stijlvol uit. Combineer het met een paar sneakers en je bent klaar voor een lange dag vol avontuur.

2. Kindvriendelijke regenjassen voor onverwachte buien

Als je een dagje naar de dierentuin gaat, is het slim om altijd een regenjas mee te nemen – zelfs als de voorspelling droog lijkt. Kies voor vrolijke regenjassen met dierenprint voor de kinderen, en voor jezelf een mooie trenchcoat die je outfit compleet maakt.

3. Sneakers die modder aankunnen

Lange wandelingen door de dierentuin vragen om comfortabele schoenen. Kies voor een paar trendy sneakers die er niet alleen leuk uitzien, maar ook bestand zijn tegen vuil en modder. Bovendien rennen ze prima mee als je kind achter de flamingo’s aan wil.

4. De oversized tas die alles kan dragen

Een dagje uit met kinderen betekent veel spullen meenemen: luiers, snacks, water, zonnebrandcrème, noem maar op. Een oversized tas is daarom onmisbaar. Kies voor een stijlvol model dat alles aankan en je outfit meteen naar een hoger niveau tilt.

5. Kinderen in kleding die tegen een stootje kan

Voor de kinderen kies je het best voor stevige kleding die vies mag worden. Denk aan een spijkerbroek, een t-shirt met een dierenprint en regenlaarzen (zie ook artikel 4). Zo kunnen ze zorgeloos spelen zonder dat jij je druk hoeft te maken om vlekken.

 

Lees ook: Guilty as charged! 9 Outfits waar je moeders in kunt uittekenen