Waarom een highlighter je beste vriend is als je weinig slaap hebt gehad

22.10.2024 14:20


Heb je een gebroken nacht achter de rug? Je bent niet de enige! Als moeder krijg je misschien niet altijd de aanbevolen acht uur slaap, maar dat betekent niet dat je er moe uit hoeft te zien. Een highlighter kan wonderen doen voor je uitstraling – zelfs als je je allesbehalve fris voelt.

Wat doet een highlighter precies?

Highlighter is een make-upproduct dat licht vangt en je huid een gezonde, stralende gloed geeft. Het kan je gezichtscontouren accentueren en je look een boost geven, zelfs als je maar een paar uur hebt geslapen.

1. Highlight de jukbeenderen voor een frisse uitstraling

Breng een beetje highlighter aan op de toppen van je jukbeenderen. Dit laat je gezicht er direct frisser en gezonder uitzien, alsof je net een dag in de spa hebt doorgebracht.

2. Gebruik het in de binnenste ooghoeken

Om vermoeide ogen op te frissen, kun je een klein beetje highlighter aanbrengen in de binnenste ooghoeken. Dit opent je blik en zorgt ervoor dat je ogen groter en wakkerder lijken.

3. Breng het aan op je neusbrug voor een subtiele glow

Een beetje highlighter op de neusbrug zorgt voor een subtiele, natuurlijke gloed. Dit is vooral handig als je huid er wat dof uitziet na een slapeloze nacht.

4. Gebruik het op je cupidoboog voor vollere lippen

Voor een vol ogende mond breng je wat highlighter aan op je cupidoboog.

 

Lees ook: Waarom een goede mascara je hele look kan redden (zelfs zonder verdere make-up)