Waarom een goede mascara je hele look kan redden (zelfs zonder verdere make-up)

22.10.2024 11:49


Als moeder heb je niet altijd tijd om een volledige make-uplook aan te brengen. Gelukkig is er één product dat je hele look kan redden: mascara. Zelfs zonder foundation, blush of lipstick zorgt een goede mascara ervoor dat je ogen stralen en je er wakker uitziet. Hier is waarom je altijd een goede mascara in je beautyarsenaal moet hebben!

Waarom mascara een must-have is

Mascara opent je ogen en geeft direct een frisse, wakkere uitstraling, zelfs als je de nacht hebt doorgebracht met een huilende baby. Het laat je wimpers langer, voller en donkerder lijken, wat je gezicht direct meer expressie geeft.

1. Verlengende mascara voor een open blik

Heb je korte wimpers? Een verlengende mascara zorgt ervoor dat je wimpers extra lang lijken, waardoor je ogen groter en meer open lijken. Perfect voor dagen waarop je ogen een oppepper kunnen gebruiken.

2. Volume mascara voor dramatische wimpers

Heb je van nature dunne wimpers? Een volume mascara maakt je wimpers dikker en voller. Deze mascara’s bevatten vaak speciale vezels die aan je wimpers blijven plakken voor een vollere look.

3. Waterbestendige mascara voor lange dagen

Als je weet dat je een drukke dag voor de boeg hebt of buiten in de regen staat, kies dan voor een waterbestendige mascara. Deze blijft de hele dag zitten, zelfs als je zweet of nat wordt. Geen uitgelopen panda-ogen aan het einde van de dag!

4. Krullende mascara voor een liftende look

Een mascara met een krulfunctie lift je wimpers omhoog en houdt ze de hele dag op hun plek. Hierdoor lijken je ogen groter en frisser, zelfs als je geen tijd hebt voor een wimperkrultang.

 

Lees ook: Suzans zwangere vriendin is extreem veel met haar uiterlijk bezig. Moet ze hier iets van zeggen?