De leukste accessoires voor moeders: van luiertassen tot zonnebrillen

22.10.2024 14:01


Als moeder wil je praktische accessoires die je het leven makkelijker maken, maar dat betekent niet dat ze saai hoeven te zijn. Hier zijn de leukste accessoires die je als moeder moet hebben, van stijlvolle luiertassen tot trendy zonnebrillen.

1. De stijlvolle luiertas die op een handtas lijkt

Een goede luiertas is onmisbaar, maar dat betekent niet dat het eruit moet zien als een log, saai exemplaar. Tegenwoordig zijn er prachtige luiertassen die er net zo stijlvol uitzien als een gewone handtas, maar met alle ruimte en vakjes die je nodig hebt voor luiers, flesjes en andere babybenodigdheden.

2. De zonnebril die je ogen beschermt én je look afmaakt

Een zonnebril is niet alleen een accessoire om er goed uit te zien, het beschermt ook je ogen tegen schadelijke UV-stralen. Kies voor een klassiek model, zoals een aviator of oversized bril, die zowel functioneel als modieus is. Thuis of op vakantie, een zonnebril komt altijd van pas.

3. De sjaal die alles kan

Een mooie sjaal is een must-have voor elke moeder. Je kunt hem dragen als accessoire, gebruiken als dekentje voor je baby, of zelfs als een impromptu slabbetje. Kies voor een lichte, ademende stof zoals katoen of linnen, die je het hele jaar door kunt dragen.

4. Het veelzijdige horloge dat je look compleet maakt

Een mooi horloge is niet alleen functioneel (want je hebt geen tijd om constant op je telefoon te kijken), maar maakt je outfit ook compleet. Kies voor een klassiek, tijdloos model dat bij elke outfit past.

5. De telefoonhouder voor moeders onderweg

Als je onderweg bent met je baby, wil je je handen vrij hebben. Een handige telefoonhouder die je aan je kinderwagen of tas kunt bevestigen, zorgt ervoor dat je altijd bereikbaar bent, zonder dat je je telefoon kwijtraakt in de chaos van je tas.

 

Lees ook: Waarom het moederschap eigenlijk topsport is