Supersnelle Cordon Bleu (en heel erg lekker)
Geen gehannes met kaas en ham die uit de kip loopt, maar wel: een knapperig korstje, ham, goede kaas, lekkere kip en wijn: deze Cordon Bleu is lekker en ook nog eens snel klaar.
Wat heb je nodig:
* 4 kipfilets
* 4 plakken ham (achterham, schouderham, allemaal prima!)
* 4 plakken goede kaas (goudse, Zwitserse, allemaal prima!)
* 100 gram parmezaanse kaas
* broodkruim (paneermeel gebruiken mag)
* zout en peper
* 1/2 glas wijn of een 1/2 glas bouillon
(* ter versiering: peterselie)
Zo maak je het:
Kruid de kip met zout en peper.
Mix de parmezaanse kaas met het broodkruim. Geef de kip een laagje van het mengsel van broodkruim en parmezaanse kaas en druk dit wat in de kip.
Verhit wat olie in een koekenpan en bak de kip voor ongeveer 3 a 4 minuten per kant.
Op de bovenkant van de kipfilets leg je de ham en kaas. Schenk over de kip de wijn (of de bouillon) en doe een deksel op de pan. Laat het geheel 4 minuten staan totdat de kaas gesmolten is en: eetsmakelijk!
Foto en recept van Mom on Timeout
Lees ook: Zomerse pasta met tomaat en ricotta