Met deze taco’s zet je in no-time iets heerlijks op tafel
Bij ons thuis zijn taco’s altijd een grote hit. Zelf de groente gaat zonder morren naar binnen. Wat een laag kaas uit de oven niet kan bereiken.
Wat heb je nodig (voor vier personen)?
- 2 eetlepels olijfolie
- 250 g mager rundergehakt
- 750 g diepvries Mexicaanse wokgroente
- 300 g salsasaus mild
- 12 tacoschelpen
- 175 g geraspte jonge kaas
- 125 g crème fraîche
Hoe maak je het
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak het gehakt in 4 minuten rul. Voeg de groente toe en roerbak 6 min. Voeg de saus toe en warm het geheel goed door. Breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel het gehakt-groentenmengsel over de tacoschelpen en zet deze in de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en bak ca. 15 min. in de oven. Serveer de taco’s met de crème fraîche.
Tip: Serveer eventueel stukjes avocado voor over de taco’s
Bron: AH.nl
LEES OOK: Maak er een Mexicaans feestje van met deze tortillataart