Ze lijken op pannenkoeken, mét groenten erin verstopt: Mexicaanse wraps
Gevulde wraps met kaas uit de oven zijn de ideale truc om ook wat groente bij je kleuter naar binnen te schuiven. Het zijn net opgerolde pannenkoeken en de gesmolten kaas doet het sowieso goed.
Deze Mexicaanse variant maak je in minder dan een half uur klaar, waarna de wraps alleen nog een kwartiertje in de oven hoeven. Ook makkelijk: je hebt geen pannen nodig!
Je hebt nodig (voor 4 wraps):
- 150 g crispy mais (blikje)
- 400 g kidneybonen (blik)
- 2 bosuitjes
- 250 g cherrytomaten
- 150 g cheddar
- 4 tortillawraps
Zo maak je ze:
Verwarm de oven voor op 180 graden en laat de mais uitlekken. Schep de bonen in een zeef, spoel ze af en laat ook deze uitlekken. Snijd de bosuitjes in ringen en de cherrytomaten doormidden. Meng de mais, bonen, bosui en cherrytomaten door elkaar. Rasp de cheddar en voeg een deel aan het mengsel toe. Verdeel dan het mengsel over de wraps en rol ze dicht. Leg de wraps naast elkaar op een met bakpapier beklede ovenschaal en strooi de rest van de cheddar erover. Bak ongeveer 15 minuten in de oven.
(Bron: AH)
Bekijk ook: Briljant! 10 Heerlijke recepten met verstopte groente!